Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Καιρός


Γενικά αίθριος. Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ορεινά της κεντρικής, ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18 -37, στα δυτικά από 20-36, στα κεντρικά από 20-39, στα νότια από 22-33 και στα ανατολικά από 22-34 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αίθριος. Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και πρόσκαιρα 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25-29 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για Τετάρτη 27/6
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία, Θράκη, βόρειο Αιγαίο και βαθμιαία στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια και την ανατολική Στερεά. Βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά αίθριος με πιθανότητα νεφώσεων και βροχών κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου