Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Καιρός

Γενικά
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές κατά διαστήματα μέχρι τις βραδινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως τη Χαλκιδική),  την ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την Κρήτη και τα ηπειρωτικά.
Περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-4 και στα δυτικά και νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 19-32, στα δυτικά από 19-30, στα κεντρικά 20-31, στα νότια από 24-31 και στα  ανατολικά από 24-34 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.. Βελτίωση αργά το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24-30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 23-29 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 27/7
Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές στα ηπειρωτικά, τις Σποράδες και το βόρειο Αιγαίο. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και στα νότια πελάγη 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου