Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Καιρός

Γενικά
Αρχικά αίθριος με νεφώσεις από το μεσημέρι στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-34, στα δυτικά από 20-36, στα κεντρικά 20-38, στα νότια από 24-33 και στα  ανατολικά από 24-35 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23-37 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια του Σαρωνικού 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Αρχικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες και μετά το μεσημέρι τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τα το βράδυ τοπικά έντονα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 23-33 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 24/7
Αρχικά αίθριος και βαθμιαία νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια με  τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου