Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία με σποραδικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 19-33, στα δυτικά από 19-33, στα κεντρικά 20-35, στα νότια από 22-32 και στα  ανατολικά από 24-34 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και τοπικά στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22-35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 21-32 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 5/7
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία, με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου