Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά, με νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη,  το βόρειο Αιγαίο, τις Σποράδες και από τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά κυρίως στη Στερεά  και την Πελοπόννησο.
Οι άνεμοι  βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17-33, στα δυτικά από 18-33, στα κεντρικά 19-34, στα νότια από 23-32 και στα  ανατολικά από 22-33 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές  βροχές και σποραδικές καταιγίδες από τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22-32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις  παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες,  με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 21-32 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 30/7
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη και πιθανόν πρόσκαιρα  ισχυρά στα ηπειρωτικά και κυρίως στη Μακεδονία, την κεντρική Στερεά και την Πελοπόννησο. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου