Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές στα ηπειρωτικά, τις Σποράδες και το βόρειο Αιγαίο.
Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και στα νότια πελάγη 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 21-30, στα δυτικά από 19-31, στα κεντρικά 23-31, στα νότια από 24-31 και στα  ανατολικά από 23-32 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση αργά το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20-30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανώς τοπικά ισχυρές. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 20-28 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 28/7
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις, με τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά, τα βόρεια,  την Κρήτη και το βορειοανατολικό Αιγαίο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και πρόσκαιρα στα νότια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου