Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και στα πελάγη 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-30, στα δυτικά από 18-31, στα κεντρικά από 18-32, στα νότια από 20-29 και στα  ανατολικά από 21-29 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19-32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί  3-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 22-30 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 2/7
Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βορειοανατολικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικές βροχές στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή  άνοδο


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου