Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά με  νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια, πιθανόν τοπικά ισχυρές στη Χαλκιδική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο  Αιγαίο και πρόσκαιρα το απόγευμα στην ανατολική Στερεά.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και πρόσκαιρα στα νότια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-33, στα δυτικά από 19-33, στα κεντρικά 19-34, στα νότια από 22-32 και στα  ανατολικά από 23-33 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις, τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες από τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22-32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις  τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες , με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στη Χαλκιδική. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 20-31 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 29/7
Γενικά αίθριος, με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη,  το βόρειο Αιγαίο, τις Σποράδες, τοπικά στα ηπειρωτικά και κυρίως στην Στερεά και την Πελοπόννησο πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρά. Οι άνεμοι  βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου