Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Καιρός

Γενικά
Αρχικά αίθριος και βαθμιαία νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια με  τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και στα ηπειρωτικά πιθανόν τοπικά ισχυρές που δεν αποκλείονται και χαλαζοπτώσεις.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-31, στα δυτικά από 19-31, στα κεντρικά 20-34, στα νότια από 24-32 και στα  ανατολικά από 24-34 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αργά το βράδυ. Οι άνεμοι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24-33 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 2-4 και πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 23-29 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 25/7
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές μέχρι τις βραδινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και στα δυτικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου