Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Καιρός

Γενικά
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τοπικά ισχυρές  στα ηπειρωτικά, την δυτική και κεντρική Μακεδονία και την Πελοπόννησο.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα δυτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι  βορειοδυτικοί 3-4 και στο Αιγαίο τοπικά έως 5-6  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17-33, στα δυτικά από 18-34, στα κεντρικά 19-34, στα νότια από 23-31 και στα  ανατολικά από 22-33 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Άστατος με νεφώσεις περιοδικά  αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 και τοπικά στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22-33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις  παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες,  με τοπικές βροχές και σποραδικές. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 21-32 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 1/8
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και τις απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρία αξιόλογη μεταβολή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου