Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά με νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία, με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 19-34, στα δυτικά από 20-33, στα κεντρικά 20-36, στα νότια από 24-32 και στα  ανατολικά από 27-35 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και τοπικά στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21-36 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα σποραδικών βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 21-32 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 6/7
Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες από τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-5 και πρόσκαιρα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου