Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης βροχές και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές μέχρι τις βραδινές ώρες.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και στα δυτικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 19-32, στα δυτικά από 18-32, στα κεντρικά 19-33, στα νότια από 22-32 και στα  ανατολικά από 23-34 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αρχικά γενικά αίθριος και από τις μεσημβρινές ώρες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση αργά το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21-32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από τις μεσημβρινές ώρες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 και στο Θερμαϊκό έως 5 μποφόρ τις πρωινές ώρες.  Η θερμοκρασία από 23-29 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 26/7
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές κατά διαστήματα μέχρι τις βραδινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως τη Χαλκιδική),  την ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την Κρήτη και τα ηπειρωτικά. Περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-4 και στα δυτικά και νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου