Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες από το απόγευμα τοπικά ισχυρές με πιθανότητα χαλαζοπτώσεων στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Μακεδονία, και πιθανόν τη Θεσσαλία και από το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία.
Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 14-27 στα δυτικά από 13-25, στα κεντρικά από 14-27, στα νότια από 16-25 και στα  ανατολικά από 17-27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αραιές νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες από το μεσημέρι με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία 17-26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με ένταση των φαινομένων από την νύχτα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16-25 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 6/5
Άστατος περιοδικά νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, το πρωί στις Σποράδες και από το μεσημέρι στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία και πιθανόν την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τη βόρεια Πελοπόννησο και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και πρόσκαιρα τοπικά στα νότια πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου