Μια γρήγορη, εύκολη
και οικονομική συνταγή
που αποτελεί συνοδευτικό
αλλά και κυρίως πιάτο.
Υλικά
3-4 πατάτες, ½ κούπα ελαιόλαδο, 1 πιπεριά κόκκινη σε
κυβάκια,1 κλαδάκι φρέσκια ρίγανη, χυμό ενός λεμονιού, αλάτι, πάπρικα.
Εκτέλεση
Καθαρίζετε τις πατάτες, τις κόβετε σε φετούλες και τις
βράζετε. Τις βγάζετε με τρυπητή κουτάλα σε σαλατιέρα. Προσθέτετε την πιπεριά, την
ρίγανη, αλατοπιπερώνετε. Σ’ ένα γυάλινο βαζάκι χτυπάτε το λάδι, το λεμόνι και
1-2 κουταλάκια από το νερό που βράσατε τις πατάτες. Περιχύνετε την σαλάτα και
σερβίρετε.
Σημείωση
- Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε τυρί σε κυβάκια, κάπαρη,
κρεμμύδι και αλλαντικά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου