Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Αρχικά αίθριος με νεφώσεις, τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια, με βελτίωση από τις βραδινές ώρες.
Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά. Οι άνεμοι νότιοι 3-5 και στο βόρειο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17-30, στα δυτικά από 20-31, στα κεντρικά από 18-32, στα νότια από 20-29 και στα  ανατολικά από 20-31 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21-32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες, με βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και πρόσκαιρα το μεσημέρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18-28 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 10/9
Γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και πιθανότητα τοπικών βροχών στο Ιόνιο. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και βαθμιαία στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου