Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά με νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά και σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.
Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και στα νοτιοανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-26, στα δυτικά από 14-27, στα κεντρικά από 13-27, στα νότια από 17-27 και στα  ανατολικά από 19-28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15-27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16-26 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 24/9
Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το μεσημέρι, με τοπικές βροχές αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και βαθμιαία έως το βράδυ στα υπόλοιπα δυτικά, τη Θεσσαλία, και την κεντρική Μακεδονία. Τη νύχτα μεμονωμένες καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου