Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Άστατος με νεφώσεις, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.
Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 16-24, στα δυτικά από 16-25, στα κεντρικά από 16-27, στα νότια από 19-25 και στα  ανατολικά από 19-26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16-26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19-24 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 27/9
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου