Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.
Τα φαινόμενα αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία πιθανώς  την κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία, να είναι τοπικά ισχυρά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και στο βόρειο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 15-26, στα δυτικά από 15-27, στα κεντρικά από 14-28, στα νότια από 18-27 και στα  ανατολικά από 18-28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το μεσημέρι με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16-27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13-25 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 26/9
Άστατος με νεφώσεις, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου