Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά με νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά και σποραδικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο και το ανατολικό Αιγαίο.
Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4-6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 14-26, στα δυτικά από 15-27, στα κεντρικά από 13-27, στα νότια από 20-26 και στα  ανατολικά από 21-28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα βόρεια τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15-27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 5-6 και πιθανόν τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 15-26 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 23/9
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά και σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και στα νοτιοανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου