Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Αρχικά γενικά αίθριος, με νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες στη δυτική Ελλάδα και την Μακεδονία, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στο βόρειο Ιόνιο και τοπικά στην Ήπειρο και την δυτική Μακεδονία.
Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 και βαθμιαία 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 16-32, στα δυτικά από 18-34, στα κεντρικά από 16-34, στα νότια από 21-30 και στα  ανατολικά από 22-32 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις, τις πρωινές ώρες.. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και πρόσκαιρα 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21-33 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με τοπικές βροχές και το βράδυ πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και βαθμιαία 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17-30 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 12/9
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες, τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια και δυτικά, με σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι δυτικοί 4-6 και πρόσκαιρα στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου