Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και την Ήπειρο και βαθμιαία στη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και τη δυτική Μακεδονία.
Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι  δυτικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17-31, στα δυτικά από 17-29, στα κεντρικά από 18-33, στα νότια από 22-33 και στα  ανατολικά από 19-33 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20-33 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες μετά το μεσημέρι και πιθανότητα τοπικών βροχών και μεμονωμένων καταιγίδων. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19-29 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 21/9
Γενικά αίθριος με  νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τοπικές βροχές και πιθανώς στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ και περιορισμό στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4-5 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου