Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Γενικά αίθριος με νεφώσεις, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη δυτική και βόρεια χώρα, τοπικά ισχυρές μέχρι το μεσημέρι στην Ήπειρο και στο βόρειο Ιόνιο, με βαθμιαία βελτίωση.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 και σταδιακά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17-32, στα δυτικά από 19-33, στα κεντρικά από 17-35, στα νότια από 20-31 και στα  ανατολικά από 22-32 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. . Η θερμοκρασία από 19-35 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αρχικά αίθριος  με νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά, με βελτίωση τη νύχτα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18-30 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 4/9
Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου