Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Σπετζοφάι

Εύκολο, γρήγορο και γευστικό φαγητό

Υλικά 
3 χωριάτικα λουκάνικα σε ροδέλες, 1 κρεμμύδι και 1 πράσο σε ροδέλες, 3 κόκκινες  πιπεριές Φλωρίνης και 3 πράσινες πιπεριές σε κομμάτια, 1 μελιτζάνα χωρίς φλούδι σε κυβάκια, 2-3 ντομάτες σε κυβάκια, 1-3 σκελίδες σκόρδο, 1 κ γ ζάχαρη, ½ κούπα ελαιόλαδο, 1 σφηνάκι κρασί, αλάτι, πιπέρι.
Εκτέλεση
Σοτάρετε στο λάδι τα λουκάνικα, τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλα. Στο ίδιο λάδι σοτάρετε το κρεμμύδι, το πράσο, τις μελιτζάνες και τις πιπεριές. Προσθέτετε τα λουκάνικα και σβήνετε με το κρασί. Βάζετε την ντομάτα, τον πελτέ, την ζάχαρη, ελάχιστο αλάτι, πιπέρι και βράζετε μέχρι να μαλακώσουν και να μείνουν με την σάλτσα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου