Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με σποραδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θράκη, τις Σποράδες, την Εύβοια και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στα πελάγη 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17-30, στα δυτικά από 20-31, στα κεντρικά από 19-32, στα νότια από 22-31 και στα  ανατολικά από 23-32 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις  μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22-33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2-3 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 5-6 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 19-21 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 23/8
Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις μέχρι το απόγευμα στις Σποράδες, τα ηπειρωτικά και την Κρήτη και πιθανότητα σποραδικών βροχών στα νότια και σταδιακή βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου