Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά με νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-32, στα δυτικά από 19-34, στα κεντρικά από 19-34, στα νότια από 22-32 και στα  ανατολικά από 22-32 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22-33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2-3 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-4 και βαθμιαία 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23-31 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 22/8
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με σποραδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θράκη, τις Σποράδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, στην Κρήτη και στα ηπειρωτικά. Βαθμιαία βελτίωση από τα δυτικά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου