Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά με νεφώσεις τοπικά αυξημένες και βροχές ή σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια πρόσκαιρα πιθανώς ισχυρές στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία.
Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4-6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 21-33, στα δυτικά από 23-32, στα κεντρικά από 22-36, στα νότια από 24-32 και στα  ανατολικά από 23-33 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί  4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 25-35 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές ή σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα κατά τόπους έντονα, με βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και βαθμιαία στο Θερμαϊκό 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 27-32 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 14/8
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα πελάγη τοπικά 6 και στο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου