γευστικό φαγητό που θα
αξιοποιήσει τα λαχανικά που έχουμε
Υλικά
Κολοκυθάκια, μελιτζάνες, πιπεριές, κρεμμύδια, ντομάτες ρίγανη,
αλάτι, πιπέρι
Για τη σος: 1/2 κούπα ελαιόλαδο, 1 κ σ μουστάρδα, 1 κ σ ξύδι
λευκό
Εκτέλεση
Κόβετε τα λαχανικά σε χονδρές ροδέλες, τα περιχύνετε με λίγο
ελαιόλαδο, πασπαλίζετε με ρίγανη, αλατοπιπερώνετε και τα ψήνετε σε
αντικολλητικό τηγάνι, στο φούρνο, στη σχάρα ή στο γκριλ, αρχίζοντας από αυτά
που θέλουν περισσότερη ώρα, κολοκυθάκια, μελιτζάνες, πιπεριές, κρεμμύδια και τέλος
τις ντομάτες. Χτυπάτε τα υλικά για την σος στο μούλτι, να ομογενοποιηθούν και
να γίνουν μια λεία σάλτσα. Σερβίρετε τα λαχανικά σε πιατέλα και βάζετε δίπλα
τους σε μπολάκι την σάλτσα.
Σημείωση: Μπορείτε να συνοδέψετε με ψητά πιτάκια ή ψωμάκια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου