Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Καιρός

Γενικά
Αρχικά αίθριος με νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και από το μεσημέρι στα δυτικά και τα κεντρικά.
Τα φαινόμενα πιθανώς τοπικά να είναι έντονα από το βράδυ στα βόρεια, την ανατολική Θεσσαλία, τη βόρεια Εύβοια και τις βόρειες Σποράδες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17-29, στα δυτικά από 18-36, στα κεντρικά από 18-36, στα νότια από 20-31 και στα  ανατολικά από 22-33 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αρχικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι, με πιθανότητα βροχής την νύχτα στα βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23-35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες, με ένταση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17-29 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 30/8
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν τοπικά ισχυρές, με βαθμιαία βελτίωση από τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου