Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Καιρός


Γενικά: Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο βόρειο Αιγαίο και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, πρόσκαιρες βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες, με βελτίωση το βράδυ.
Οι άνεμοι  δυτικοί βορειοδυτικοί 3-5 και στα δυτικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 14-30, στα δυτικά από 15-30, στα κεντρικά από 15-32, στα νότια από 19-29 και στα ανατολικά από 19-28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-31 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-30 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 7/6
Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου