Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Καιρός

Γενικά: Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 15-27, στα δυτικά από 15-28, στα κεντρικά από 17-29, στα νότια από 19-29 και στα ανατολικά από 19-28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-4  και στα ανατολικά το απόγευμα 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-28 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν πρόσκαιρα να είναι έντονα κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19-27 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 8/6
Στην κεντρική, ανατολική Μακεδονία, Θεσσαλία, Σποράδες, ανατολική Στερεά, ανατολική Πελοπόννησο, Κυκλάδες και Κρήτη, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με βελτίωση το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου