Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Καιρός

Γενικά: Αρχικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη και πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-29, στα δυτικά από 15-28, στα κεντρικά από 14-30, στα νότια από 17-27 και στα ανατολικά από 17-26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις  τις απογευματινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-30 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-28 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 12/6
Στα δυτικά και τα βόρεια αραιές νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες από τις μεσημεριανές ώρες, με πρόσκαιρες βροχές στα βόρεια κυρίως ορεινά και από τις βραδινές ώρες βροχές και καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι  δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου