Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Καιρός

Γενικά: Στα νοτιοανατολικά γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά και την Κρήτη και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια και τα δυτικά, πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 14-26, στα δυτικά από 16-27, στα κεντρικά από 17-27, στα νότια από 19-26 και στα ανατολικά από 20-28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-5  και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-25 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 9/6
Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με πρόσκαιρες βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6  μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου