Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Καιρός

Γενικά: Στα δυτικά και βόρεια, βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές και πιθανότητα χαλαζοπτώσεων. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 14-27, στα δυτικά από 17-26, στα κεντρικά από 17-30, στα νότια από 19-26 και στα ανατολικά από 17-27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αραιές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις απογευματινές ώρες, με πιθανότητα σποραδικών βροχών κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19-29 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Άστατος με νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες πιθανόν παροδικά ισχυρές κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19-27 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 14/6
Στη Θράκη και την Μακεδονία άστατος με νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις περιοδικά αυξημένες με πιθανότητα παροδικών βροχών ή καταιγίδων τις πρωινές ώρες στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα και τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου