Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Καιρός

Γενικά: Από τα νοτιοδυτικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που πιθανόν να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι 3-6 και τοπικά στο βόρειο Αιγαίο 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 21-34, στα δυτικά από 23-32, στα κεντρικά από 23-34, στα νότια από 25-30 και στα ανατολικά από 23-33 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες από το βράδυ κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24-34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις από τις απογευματινές ώρες και πρόσκαιρες βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25-35 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 26/6
Στην Πελοπόννησο, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική Μακεδονία (κυρίως τη Χαλκιδική) και βαθμιαία πιθανόν τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, νεφώσεις με παροδικές βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές, με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες και από τα δυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές άστατος με νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές, αλλά και διαστήματα με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου