Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Καιρός

Γενικά: Πρόσκαιρες βροχές τις απογευματινές ώρες στα βόρεια και πιθανόν στα δυτικά ορεινά και από τις βραδινές ώρες βροχές και καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες από τις απογευματινές ώρες.
Οι άνεμοι  δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-30, στα δυτικά από 15-28, στα κεντρικά από 14-32, στα νότια από 17-28 και στα ανατολικά από 17-29 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-31 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-29 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 13/6
Στα δυτικά και βαθμιαία στα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, πιθανόν τοπικά ισχυρές στα δυτικά κυρίως τις απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ στα βόρεια. Οι άνεμοι νότιοι 4-5 και βαθμιαία στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου