Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Καιρός

Γενικά: Αίθριος, με τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά ηπειρωτικά της ανατολικής και βόρειας χώρας μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα θα κυμανθεί στα βόρεια από 20-37, στα δυτικά από 22-39, στα κεντρικά από 24-41, στα νότια από 23-37 και στα ανατολικά από 24-37 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-40 βαθμούς Κελσίου. Στις παραθαλάσσιες περιοχές 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες από τις μεσημβρινές ώρες και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα γύρω ορεινά τις απογευματινές ώρες.  Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21-37 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 20/6
Στα δυτικά και βόρεια λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου, Μακεδονίας, δυτικής Στερεάς και Πελοποννήσου, με πρόσκαιρες βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές αίθριος. Οι άνεμοι  βόρειοι 3-5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου