Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Καιρός

Γενικά: Αίθριος, με νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες και σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί 3-5 και στα νότια πελάγη 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 20-35, στα δυτικά από 21-35, στα κεντρικά από 19-36, στα νότια από 22-33 και στα ανατολικά από 23-33 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με νεφώσεις και πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-35 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με νεφώσεις και τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στα ορεινά, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21-34 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 28/6
Αρχικά γενικά αίθριος, με νεφώσεις στα ηπειρωτικά και πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ορεινά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4-5 και στα δυτικά και νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου