Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Καιρός

Γενικά: Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6  μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-26, στα δυτικά από 15-27, στα κεντρικά από 13-27, στα νότια από 19-27 και στα ανατολικά από 18-26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις  τις μεσημβρινές –απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-4  και στα ανατολικά τοπικά 5-6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-26 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 10/6
Αρχικά στα δυτικά και από τις μεσημβρινές ώρες σε όλα τα ηπειρωτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί  3-4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου