Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Σπετσοφάι

Οι τελευταίες γεύσεις και μυρωδιές του καλοκαιριού
Υλικά
3 χωριάτικα λουκάνικα (500 γρ περίπου), 1 κρεμμύδι και 1 πράσο σε ροδέλες, πιπεριές (κόκκινες, πράσινες, κίτρινες, πορτοκαλί, οι ποσότητες ανάλογα τι πιπεριές θα χρησιμοποιήσετε), 1-2 σκελίδες σκόρδο, 1 κούπα ντομάτα τριμμένη, ½ κούπα ελαιόλαδο, 1 σφηνάκι κρασί, ζάχαρη, πάπρικα, αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβετε τα λουκάνικα σε ροδέλες. Πλένετε, καθαρίζετε τις πιπεριές από το κοτσάνι και τα σπόρια και τις κόβετε σε κομμάτια. Σοτάρετε στο λάδι τα λουκάνικα και τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλα. Στο ίδιο λάδι σοτάρετε το κρεμμύδι, το πράσο και τις πιπεριές. Προσθέτετε τα λουκάνικα και σβήνετε με το κρασί. Βάζετε την ντομάτα, την ζάχαρη, την πάπρικα, αλατοπιπερώνετε και βράζετε μέχρι να μαλακώσουν και να μείνουν με την σάλτσα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου