Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, τοπικά ισχυρές στα ανατολικά και νότια. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 14-26, στα δυτικά από 15-28, στα κεντρικά από 17-24, στα νότια από 18-26 και στα ανατολικά από 19-26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Άστατος με νεφώσεις, τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Σταδιακή βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα καταιγίδας τις πρωινές ώρες κυρίως στα ανατολικά.  Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-22 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Πέμπτη 24/9

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές τις πρωινές ώρες, στην ανατολική Μακεδονία, Θράκη, νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά. Ένταση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι νότιοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου