Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στην ανατολική και νότια χώρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, όπου τα φαινόμενα κατά τόπους στα βορειοανατολικά θα είναι έντονα. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-24, στα δυτικά από 17-26, στα κεντρικά από 17-26, στα νότια από 20-27 και στα ανατολικά από 19-27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Άστατος με νεφώσεις, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19-25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις  παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3-5 και πρόσκαιρα το πρωί τοπικά στο Θερμαϊκό 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17-22 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τετάρτη 30/9
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα άστατος περιοδικά νεφελώδης, με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από τα βόρεια.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου