Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, Ήπειρο, δυτική Στερεά, δυτική –κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, δυτική Πελοπόννησο και από τις απογευματινές ώρες στην κεντρική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι νότιοι 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17-27, στα δυτικά από 17-28, στα κεντρικά από 15-29, στα νότια από 19-28 και στα ανατολικά από 18-27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων από το απόγευμα. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19-28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις και τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-27 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Σάββατο 26/9
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στα ηπειρωτικά, Εύβοια, Σποράδες, Κυκλάδες, Κρήτη και τα νησιά του βορείου Αιγαίου, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών ή καταιγίδων μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου