Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην ανατολική χώρα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 16-26, στα δυτικά από 18-26, στα κεντρικά από 15-24, στα νότια από 18-25 και στα ανατολικά από 19-26 βαθμούς Κελσίου.


Αττική
Νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες περιοδικά ισχυρές. Οι άνεμοι νότιοι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις αυξημένες με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-22 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τετάρτη 23/9

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα δυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα άστατος, με νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές στις Σποράδες, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Μακεδονία, Θράκη, νησιά βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Από το απόγευμα εξασθένηση των φαινομένων στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου