Γρήγορη και εύκολη παρασκευή, αλλά και γρήγορη ωρίμανση
Χτυπάτε μια -μια τις ελιές με ένα σφυράκι ή πέτρα πάνω σ’ ένα ξύλο. Τις βάζετε σ’ ένα μπολ και το γεμίζετε με νερό. Αλλάζετε κάθε μέρα το νερό. Ξεπικρίζουν πολύ πιο γρήγορα από τις άλλες, καθώς με το τσάκισμα τους χάνουν και μέρος της πίκρας τους. Τις βάζετε σ’ ένα μπολ με άρμη (νερό και αλάτι).
Χτυπάτε μια -μια τις ελιές με ένα σφυράκι ή πέτρα πάνω σ’ ένα ξύλο. Τις βάζετε σ’ ένα μπολ και το γεμίζετε με νερό. Αλλάζετε κάθε μέρα το νερό. Ξεπικρίζουν πολύ πιο γρήγορα από τις άλλες, καθώς με το τσάκισμα τους χάνουν και μέρος της πίκρας τους. Τις βάζετε σ’ ένα μπολ με άρμη (νερό και αλάτι).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου