Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με τοπικές βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στις νοτιότερες περιοχές. . Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από -03-11, στα δυτικά από 03-17, στα κεντρικά από 03-14, στα νότια από 11-17 και στα ανατολικά από 11-18 βαθμούς Κελσίου.  Παγετός την νύχτα και το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στα ανατολικά και νότια. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων το απόγευμα. Οι άνεμοι  βορειοανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -02-10 βαθμούς  Κελσίου

Πρόγνωση για Πέμπτη 26/12
Στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα, νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Από το βράδυ και από τα βορειοδυτικά επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και βαθμιαία και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, ενώ στα ορεινά θα χιονίσει. Οι άνεμοι νότιοι 5-7 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου