Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Καιρός

Γενικά: Αραιές νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες στα νοτιοδυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -04-13, στα δυτικά από -02-16, στα κεντρικά από -02-17, στα νότια από 08-17 και στα ανατολικά από 07-17 βαθμούς Κελσίου.  Παγετός την νύχτα και το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.

Αττική
Αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες από το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι  βορειοανατολικοί 3-4 και στα ανατολικά 5  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3-15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -01-11 βαθμούς  Κελσίου

Πρόγνωση για Τρίτη 24/12
Νεφώσεις και από το μεσημέρι βροχές στα βορειοδυτικά, που βαθμιαία θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα κεντρικά και νότια. Σποραδικές καταιγίδες από το βράδυ στις νοτιότερες περιοχές. Λίγα χιόνια στα ορεινά  της δυτικής ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 και στα νότια 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου