Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Καιρός

Γενικά: Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στα ανατολικά και νότια. Σταδιακή υποχώρηση των φαινομένων. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με βροχές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στο ανατολικό Αιγαίο 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 06-13, στα δυτικά από 08-17, στα κεντρικά από 08-15, στα νότια από 08-14 και στα ανατολικά από 11-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες, πιθανόν στην αρχή της ημέρας ισχυρές. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά και βόρεια του νομού και θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι  ανατολικοί βορειοανατολικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09-15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09-12 βαθμούς  Κελσίου

Πρόγνωση για Κυριακή 29/12
Στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα νεφώσεις με σποραδικές βροχές. Πιθανότητα καταιγίδων στα νοτιοανατολικά και βαθμιαία βελτίωση. Γενικά αίθριος στην υπόλοιπη χώρα. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και  βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Παγετός την νύχτα και το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου