Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Γαλοπούλα κοκκινιστή με ζυμαρικά



  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κομμάτια  γαλοπούλας ψημένη που έμεινε, περίπου ½ κιλό, 1 κούπα ελαιόλαδο, 1 κούπα κρεμμύδι τριμμένο, 3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο, 1 κούπα κόκκινο κρασί,  2 κ σ πελτέ, ½  κιλό ζυμαρικά (λαζάνια, χυλοπίτες), αλάτι, πιπέρι.

Σοτάρετε στο λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο, μέχρι να ξανθύνουν. Κόβετε το κρέας σε κομματάκια και το σοτάρετε με το κρεμμύδι. Σβήνετε με το κρασί. Αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε τον πελτέ που έχετε διαλύσει σε ένα λίτρο ζωμό ή νερό. Μόλις πάρει βράση ρίχνετε τα ζυμαρικά, ανακατεύετε κατά διαστήματα και προσθέτετε και άλλο νερό να χρειάζεται, μέχρι να βράσουν τα ζυμαρικά.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου