Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις και από το μεσημέρι βροχές και αργότερα καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα νοτιοδυτικά, που βαθμιαία θα επεκταθούν ανατολικότερα . Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 και στα νότια 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -03-11, στα δυτικά από 00-15, στα κεντρικά από 00-16, στα νότια από 09-17 και στα ανατολικά από 07-17 βαθμούς Κελσίου.  Παγετός την νύχτα και το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.

Αττική
Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες από το απόγευμα, με τοπικές βροχές στα νότια. Την  νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Οι άνεμοι  βορειοανατολικοί 3-4 και στα ανατολικά 5  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -01-10 βαθμούς  Κελσίου

Πρόγνωση για Τετάρτη 25/12
Στα δυτικά λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές αλλά και τις βραδινές ώρες, οπότε είναι πιθανόν να σημειωθούν  τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα εκτός της Θράκης, νεφώσεις με σποραδικές βροχές, λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και καταιγίδες κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. Κατά τόπους τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3-5 και τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου