Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Καιρός


Γενικά: Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα στα δυτικά, κεντρικά  και νότια. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η  θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 00-11, στα δυτικά από 04-13, στα κεντρικά από 04-15, στα νότια από 07-15 και στα ανατολικά από 06-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι  βόρειοι 3-5 και από το απόγευμα στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04-13 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3-5  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03-10 βαθμούς  Κελσίου

Πρόγνωση για Τετάρτη 1/1 (Πρωτοχρονιά)
Στην δυτική και κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ηπειρωτικά ορεινά, ασθενείς χιονοπτώσεις. Στις νοτιότερες περιοχές πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων μικρής διάρκειας. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις  τοπικά αυξημένες στα βορειοδυτικά με πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Παγετός την νύχτα και το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου